EL PI NO VOL PUBLICITAT ALS MOLINS DEL PLA DE SANT JORDI

EL PI NO VOL PUBLICITAT ALS MOLINS DEL PLA DE SANT JORDI

EL PI NO VOL PUBLICITAT ALS MOLINS DEL PLA DE SANT JORDI

Des d’El Pi-Proposta per les Illes al Consell de Mallorca consideram inacceptable que es deixi en mans d'empreses privades un element patrimonial tan emblemàtic com ho són els molins del Pla de Sant Jordi.

10 de juliol 2016

El Pi demanarà al proper ple al Conseller de Cultura, Partimoni i Esports, Francesc Miralles, quina és la seva opinió sobre el fet de col·locar publicitat als molins del Pla de Sant Jordi. Des de la formació consideram que és inacceptable que el Consell de Mallorca deixi privatitzar d’aquesta manera els elements patrimonials d’aquesta terra.

Així, la consellera Xisca Mora, demanarà a Miralles quina és l'opinió que li mereix aquesta iniciativa i per què la deixa seguir endavant com a responsable de Patrimoni que és.

Mora ha volgut destacar que “la restauració i conservació dels molins i altres elements patrimonials d'arreu de l’illa és molt necessària però no es pot fer a qualsevol preu. A més estam molt sorpresos que sigui aquest equip de Govern i no un altre el que hagi decidit que la restauració es faci “privatitzant” els molins. Des d’El Pi consideram que hi ha d'haver una certa homogeneïtzació en l'estètica i no que cada molí es pugui pintar amb els colors corporatius d’una empresa. Convertirem el Pla de Sant Jordi en una tanca publicitària d’aquesta manera”.

 

Imatge: Diari ARA Balears.

Tanca