EL PI OBRE UN PERÍODE DE REFLEXIÓ SOBRE LA CONTINUÏTAT DEL PACTE DE GOVERN A L'AJUNTAMENT DE SANT ANTONI

EL PI OBRE UN PERÍODE DE REFLEXIÓ SOBRE LA CONTINUÏTAT DEL PACTE DE GOVERN A L'AJUNTAMENT DE SANT ANTONI

EL PI OBRE UN PERÍODE DE REFLEXIÓ SOBRE LA CONTINUÏTAT DEL PACTE DE GOVERN A L’AJUNTAMENT DE SANT ANTONI

  • Jaume Font: "El PI vol mantenir tots els seus pactes fins al final però esperam que PSOE i REINICIA tinguin la suficient intel·ligència per complir els acords de principis de legislatura"

21 d’agost de 2017

La junta local d'El Pi-PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS a Sant Antoni de Portmany ha decidit avui, després dels darrers incidents ocorreguts a l’Ajuntament, obrir un període de reflexió d’un mes per recompondre el pacte de govern al municipi.

Segons ha explicat la presidenta de l'agrupació local d'El PI, Lucía Ribas, "aquesta decisió de reescriure el pacte serà comunicada al batle de Sant Antoni, a qui es demana el compliment de les qüestions acordades a principi de legislatura i que els decrets signats pel fins ara regidor Urbanisme, Juanjo Ferrer, continuïn endavant".

Ferrer, per la seva banda, ha presentat la renúncia a l'acta de regidor per motius personals. Els presents a la reunió han agraït i han donat suport total a la seva gestió com a regidor d’Urbanisme del consistori.

Aquest suport ha estat expressat també pel president regional d'El PI, Jaume Font, que ha assistit a la junta local d'avui. Font ha dit que la intenció d'El PI és "mantenir fins al final tots els pactes signats, però esperam que PSOE i REINICIA tinguin la intel·ligència suficient per complir els acords signats a principis de legislatura".

El PI de Sant Antoni espera poder recompondre la situació en aquest termini d’un mes però no descarta sortir del govern municipal si no hi ha una entesa amb els seus socis de govern municipal i no es respecten els acords establerts i la feina feta per El PI al municipi.

Tanca