EL PI PALMA, A FAVOR DE DINAMITZAR LA CIUTAT AMB NOUS HOTELS BOUTIQUE QUE RESPECTEN I PRESERVEN EL PATRIMONI

EL PI PALMA, A FAVOR DE DINAMITZAR LA CIUTAT AMB NOUS HOTELS BOUTIQUE QUE RESPECTEN I PRESERVEN EL PATRIMONI

EL PI PALMA, A FAVOR DE DINAMITZAR LA CIUTAT AMB NOUS HOTELS BOUTIQUE QUE RESPECTEN I PRESERVEN EL PATRIMONI

  • La formació, en contra de fer una moratòria, aposta per recuperar espais d'habitatge del barri antic que estaven en runes per convertir-los en petits hotels que atreuen un turisme de qualitat

31 de març de 2017

El Pi-PROPOSTA PER LES ILLES fa una aposta clara per la necessitat de conjugar un turisme de qualitat amb unes òptimes condicions de vida per als residents. Per aquest motiu, El Pi Palma no veu positiu limitar l'obertura d'hotels boutique, que en cap cas augmenten la densitat de població del barri vell però, en canvi, «sí que generen llocs de feina i dinamitzen una ciutat dissenyada per als seus propis ciutadans i per als qui ens trien com a destí turístic de referència», assenyala el president de la formació, Tomeu Lladonet.

D’altra banda, El Pi Palma defensa el manteniment del comerç petit i tradicional, motiu pel qual es mostra a favor d’aquesta mena d'establiments, que a més suposen una ajuda per mantenir el patrimoni, «són dinamitzadors del sector de la restauració, i dona una personalitat i un encant propi», ha afegit Lladonet.

El Pi, que respecta totes les reivindicacions de les Associacions de Veïns de Palma, en aquesta ocasió dissenteix de la decisió de la Federació de Veïns. «Pensam que, entre tots, hem de ser capaços de trobar un equilibri necessari entre els habitants que viuen aquí i els turistes que ens venen a visitar», ha afegit el president de la formació a Palma.

A favor de regular el lloguer turístic

D’altra banda, El Pi-PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS critica que l'Ajuntament de Palma no faci front als problemes de la ciutat i vulgui negar una realitat econòmica com és el lloguer turístic. La formació insta al Govern a presentar una Llei de l'Habitatge si el que vol és resoldre el problema d'accés, cosa que no ha estat una prioritat vist que està a l'equador de la legislatura. “Prohibir el lloguer turístic és el que ja va fer el Partit Popular la passada legislatura i que els grups que ara governen tant varen criticar”, ha afegit Lladonet.

Tanca