EL PI PALMA CONSIDERA INSUFICIENT LA PARTIDA QUE CORT DESTINARÀ ENGUANY A LES CASES DE SON AMETLER

EL PI PALMA CONSIDERA INSUFICIENT LA PARTIDA QUE CORT DESTINARÀ ENGUANY A LES CASES DE SON AMETLER

EL PI PALMA CONSIDERA INSUFICIENT LA PARTIDA QUE CORT DESTINARÀ ENGUANY A LES CASES DE SON AMETLER

  • La formació ha visitat l'antiga possessió del Vivero que du anys en runes
  • Toni Fuster, portaveu d'El Pi Palma: “Dels 11 milions que s'utilitzaran de la Llei de Capitalitat per inversió directa només se n'han programat 490 mil”

6 de maig de 2017

El Pi Palma, que ha visitat Ses Cases de Son Ametler del Vivero, considera que la partida que l’Ajuntament ha previst destinar a l'antiga possessió no és suficient i demana una actuació urgent i definitiva per posar solució a un projecte que fa anys que està aturat. “És una reivindicació històrica dels veïnats del Vivero, una de les barriades que més abandonades ha estat els darrers anys per part de l'Administració”, senyala el portaveu d’El Pi Palma, Toni Fuster.

La formació estima que la partida pressupostaria és insuficient perquè arriba tard i a un lloc on destaca la manca d'espais culturals. La formació ja apostava en el seu programa electoral per una reforma integral de les Cases de Son Ametler destinada a equipaments de la barriada. El Pi proposava la instal·lació d’una biblioteca —ara els veïnats s’han de desplaçar fins al Rafal Vell— a l'antic aljub, un centre de dia per a l'edifici annex, un museu de Ciències Naturals i Història dins l'antiga capella, un casal de gent gran a la planta baixa, una oficina de districte i una sala polivalent.

El Pi Palma aplaudeix que finalment un equip de govern hagi posat sobre la taula el projecte però en demana més atenció, més celeritat i més ambició. “Ha passat tant de temps que la reforma ja és urgent i els veïnats s'ho mereixen”, afegeix Fuster.

Les Cases de Son Ametler del Vivero són una possessió agrícola i ramadera que es remunta al segle XIII i compta amb una extensió de més de 2.700 metres quadrats. Consta d’una planta baixa, dos estatges, un aljub i magatzem i un jardí vuitcentista de més de 1.600 metres quadrats. En total, suma una superfície útil de 2.737 metres quadrats.

Tanca