EL PI PALMA CONSIDERA MOLT NEGATIVA LA MORATÒRIA D'HOTELS A CIUTAT

EL PI PALMA CONSIDERA MOLT NEGATIVA LA MORATÒRIA D'HOTELS A CIUTAT

EL PI PALMA CONSIDERA MOLT NEGATIVA LA MORATÒRIA D’HOTELS A CIUTAT

  • Els petits hotels boutique, segons El PI Palma, permeten recuperar edificis amb valors patrimonials i fomenten el turisme de qualitat

11 de juliol de 2017

El PI Palma considera molt negativa per a la ciutat la suspensió de les llicències per a establiments turístics aprovada avui a gerència d’Urbanisme. La formació creu que la creació de nous hotels boutique que compleixin els requisits de respecte i preservació del patrimoni permeten dinamitzar Palma i atraure un turisme de qualitat.

Segons el portaveu d'El PI Palma, Toni Fuster, aquesta moratòria “afectarà petits hotels que contribueixen a recuperar edificis amb valors patrimonials i a fomentar un turisme de major poder adquisitiu”.

Aquests petits hotels boutique no augmentarien la densitat de població dels barris i serien positius “perquè generen llocs de feina i ajudarien al manteniment dels petits comerços de la zona”. A més, Fuster recorda que aquests hotels urbans, en general, són establiments turístics de menys de 50 habitacions, no generen problemes de renous i reben turistes tot l’any, el que contribueix a la desestacionalització turística.

El PI Palma lamenta que aquesta hagi estat la primera decisió important que pren l’actual batle Toni Noguera.

Tanca