EL PI PALMA CRITICA EL CAOS CIRCULATORI QUE SUPOSARIA EL TANCAMENT DELS CARRILS DEL PASSEIG MARÍTIM

EL PI PALMA CRITICA EL CAOS CIRCULATORI QUE SUPOSARIA EL TANCAMENT DELS CARRILS DEL PASSEIG MARÍTIM

EL PI PALMA CRITICA EL CAOS CIRCULATORI QUE SUPOSARIA EL TANCAMENT DELS CARRILS DEL PASSEIG MARÍTIM

La formació adverteix que mentre no hi hagi una reforma estructural i eficient dels mitjans de transport públic i Palma segueixi essent una ciutat líder en densitat circulatòria, eliminar carrils de trànsit o places d’aparcament produirà un major caos circulatori i perjudicarà el ciutadà. Pareix que qui vol repensar Palma, no hi viu. 

25 de maig de 2016 

Suprimir un carril per sentit en el Passeig Marítim col·lapsarà les vies circulatòries de la ciutat, encara més del que habitualment estan. El Pi Palma critica que pareix que qui pensa el nou model de ciutat des del Consistori ni la coneix, ni hi viu, i insta a l’Ajuntament a fer feina amb el transport públic per potenciar-ne l’ús. Fins que no s’aconsegueixi reduir el trànsit de Palma, plantejar l’eliminació de places d’aparcament o de carrils de circulació a les principals vies és conduir la ciutat a un caos garantit. El mateix modus operandi que s’ha seguit amb les places d’aparcament dels veïnats de la Seu.

El Pi adverteix de les dificultats que hi ha ara, ja en el mes de maig, per trobar un aparcament a mitjan matí o els dies de pluja i recorda que durant la temporada turística la flota de vehicles es duplica a totes les Illes. Palma és una ciutat líder en densitat de cotxes per habitant i aquest Ajuntament, lluny de donar-hi solucions, actua sense una planificació o sentit de ciutat.

El Pi Palma critica que es pot fer una ciutat més verda posant els esforços en el Parc de Sa Riera, com ja s’ha dit, o arreglant les mancances de les barriades. La instal·lació d’una plaça al Passeig Marítim i la disminució de carrils dificultarà el trànsit rodat al Passeig Marítim repercutirà, encara més negativament, sobre la Via de Circumval·lació.

 

Imatge: Diario de Mallorca.

Tanca