EL PI PALMA CRITICA LA MANCA D'INVERSIÓ DELS PRESSUPOSTOS DE CORT EN MILLORAR LA NETEJA DE LA CIUTAT

EL PI PALMA CRITICA LA MANCA D'INVERSIÓ DELS PRESSUPOSTOS DE CORT EN MILLORAR LA NETEJA DE LA CIUTAT

EL PI PALMA CRITICA LA MANCA D’INVERSIÓ DELS PRESSUPOSTOS DE CORT EN MILLORAR LA NETEJA DE LA CIUTAT

  • Melià reclama una solució urgent davant uns comptes "low cost" i una ciutat que està cada cop més bruta

2 de desembre de 2017

El Pi Palma ha mostrat el seu rebuig als pressupostos de Cort pel pròxim any per la manca d'inversió en neteja. Segons ha afirmat el president d'El Pi Palma, Josep Melià, "la ciutat cada cop està més bruta i el que ha fet l'equip de govern en aquests comptes és disminuir la partida destinada a solucionar aquesta situació".

Melià ha explicat que són pressupostos "low cost" i que, en lloc de pensar en la ciutadania, l'equip de govern només fa "política d’aparador". El president d'El Pi Palma ha criticat les presses amb les quals es volen aprovar els pressupostos per l'any vinent.

Melià ha dit que "el pacte d'esquerres no té en compte les necessitats de les persones, tot i que es denomina el Govern de la Gent". Reclama que els comptes siguin veritablement participatius i "que es millori el sistema de selecció dels projectes perquè s'adeqüin a les necessitats de cada barri" i es parli amb les diferents entitats dels districtes.

El president d'El Pi Palma també ha demanat que Cort s'hauria de replantejar d'una vegada quin és el model de ciutat que vol i augmentar les partides destinades a habitatge social, ja que les iniciatives previstes pel 2018 són insuficients i fa més de 10 anys que no s'inverteix en aquest tipus de promocions.

Una de les altres crítiques de la formació radica en què tampoc es fa una aposta clara per millorar la mobilitat a la ciutat i que la inversió per adquirir una nova flota per l'EMT és insuficient. En aquest sentit, ha afegit que també és necessari augmentar les dotacions per a l'expropiació de terrenys que permetin modernitzar les infraestructures i els accessos a Ciutat.

Tanca