EL PI PALMA CRITICA UNA NOVA ACTUACIÓ DEL ‘RODILLO’ DE CORT, ARA AMB LES GALERES

EL PI PALMA CRITICA UNA NOVA ACTUACIÓ DEL ‘RODILLO’ DE CORT, ARA AMB LES GALERES

EL PI PALMA CRITICA UNA NOVA ACTUACIÓ DEL ‘RODILLO’ DE CORT, ARA AMB LES GALERES

El Pi denuncia una nova persecució per part de l’Ajuntament de Palma, en aquesta ocasió sobre les galeres del carrer Conqueridor; un sector sobre el que no és la primera vegada que mostra antipatia, i a qui no ha proposat cap alternativa.

21 de juny de 2016

El Pi Palma considera que comença a ser perillós l'actitud poc dialogant de l’Ajuntament de Palma que, d’una banda, parla de de transparència i participació ciutadana i, de l'altra, anuncia en rodes de premsa que tornarà a passar el ‘rodillo’ segons el seu propi criteri, sense que els afectats n'estiguin assabentats. És el cas de les galeres de Palma, responsables de les quals han hagut de llegir als diaris que l’Ajuntament no els vol i els cerca alternatives per invisibilitzar-los sense tenir en compte ni la seva opinió ni el seu criteri.

La formació considera que si és cert que un estudi avala el patiment dels animals en aquesta localització, s’ha de cercar una solució consensuada amb els afectats. El Govern del consens no deixa de prendre decisions unilaterals que passen per prohibir i sense ser capaç d’acordar una alternativa.

El Pi Palma acusa al Govern municipal de perseguir a certs sectors ciutadans. En aquesta ocasió, les víctimes són les galeres turístiques del carrer Conqueridor, els darrers d’una llarga llista on també es troben els restauradors del Born o els del carrer dels Oms.

 

Imatge: Diari Última Hora.

Tanca