EL PI PALMA DEMANA MÉS EQUITAT EN LES INVERSIONS DE L’AJUNTAMENT A LES FIRES

EL PI PALMA DEMANA MÉS EQUITAT EN LES INVERSIONS DE L’AJUNTAMENT A LES FIRES

EL PI PALMA DEMANA MÉS EQUITAT EN LES INVERSIONS DE L’AJUNTAMENT A LES FIRES

La formació demana que es crei una partida pressupostària per les fires de Palma i es reparteixi de forma equitativa i amb transparència. El Consistori destina una partida de 70 mil euros a la Feria de Abril mentre que, ocasionalment, ha col·laborat amb devers 1500 a la Fira del Caragol de Sant Jordi.

14 d’abril 2016

El Pi-Pama critica que l’Ajuntament destini 70 mil euros a la Feria de Abril mentre que a fires com la de Sant Jordi, ocasionalment, només hi participa amb 1500 euros per a la part logística. La formació considera que hi ha d’haver una partida específica per les fires que se celebren a la ciutat de la qual se n’ha de fer un repartiment més equitatiu. Al cap i a la fi, defensar les fires dels pobles i les barriades de Palma també és defensar la cultura i la identitat de la nostra ciutat.

El Pi demana una justificació per part de l’Ajuntament que, en un acte de transparència, hauria de fer públic a què es destina exactament cada partida. Tal vegada així s’entenguin els 70 mil euros destinats a la Feria de Abril que, amb la precària situació econòmica que encara es viu, El Pi troba excessiu.

D’altra banda, cal recordar que per a l’organització de la Fira del Caragol de Sant Jordi s’ha fet una petició de 14 mil euros a la Conselleria d’Agricultura -10 mil per l’organització de la part del animals i 4 mil per la fira en sí- si bé també s’ha sol·licitat una partida de sis mil euros a l’Ajuntament de Palma, que encara està per confirmar, com a col·laboració econòmica i logística.

 

Fotografia: Diari Última Hora.

Tanca