EL PI PALMA DEMANA SOLUCIONS IMMEDIATES PER ACABAR AMB EL CAOS AMB EL PAGAMENT D'IMPOSTOS MUNICIPALS

EL PI PALMA DEMANA SOLUCIONS IMMEDIATES PER ACABAR AMB EL CAOS AMB EL PAGAMENT D'IMPOSTOS MUNICIPALS

EL PI PALMA DEMANA SOLUCIONS IMMEDIATES PER ACABAR AMB EL CAOS AMB EL PAGAMENT D’IMPOSTOS MUNICIPALS

La formació ha sol·licitat a Cort que habiliti una oficina d'atenció al ciutadà perquè qui no disposi de mitjans electrònics pugui abonar les factures

13 d'abril de 2018

El Pi Palma ha demanat avui solucions immediates per acabar amb el caos existent amb el pagament d'impostos municipals. La formació s'ha mostrat preocupada pel sistema d'avisos d'abonament de tributs que ha posat en marxa l'Agència Tributària de les Illes Balears (ATIB) perquè obliga als ciutadans a utilitzar mitjans electrònics.

El Pi Palma sol·licita a Cort que habiliti una oficina d'atenció al ciutadà perquè les persones que no disposin dels mitjans o no tinguin els coneixements necessaris d'Internet puguin fer els pagaments dins els terminis establerts. En aquest sentit, el president d'El Pi Palma, Josep Melià, ha afirmat que "tot i que l'Administració electrònica representa un avanç, s'ha de fer un esforç per facilitar la utilització d'aquests mitjans a tothom".

Melià ha afirmat que "els ciutadans han de poder complir amb les seves obligacions tributàries amb totes les garanties jurídiques i administratives i evitar les situacions i els problemes amb els quals s'han trobat darrerament moltes persones".

Tanca