EL PI PALMA DEMANA UN CANVI RADICAL EN EL SISTEMA DE NETEJA DE PALMA

EL PI PALMA DEMANA UN CANVI RADICAL EN EL SISTEMA DE NETEJA DE PALMA

EL PI PALMA DEMANA UN CANVI RADICAL EN EL SISTEMA DE NETEJA DE PALMA

  • Es reclama més celeritat en la substitució dels contenidors i tornar a l'antic sistema de recollida de trastos

8 de juny de 2017

El Pi Palma ha demanat a l’Ajuntament de Palma un canvi radical en el sistema de neteja de Ciutat. Considera que els ciutadans estan patint les diferències entre els membres de Podemos i MÉS al govern municipal. El Pi critica que el regidor d'infraestructures, Rodrigo Romero, (Podemos) i la tinent de batle de Medi Ambient i presidenta d'EMAYA, Neus Truyols (MÉS) es passin mútuament les seves responsabilitats mentre les papereres de parcs i jardins a Palma vessen.

A més, El Pi Palma lamenta que EMAYA hagi repartit nous contenidors per diferents zones de Ciutat quan a la resta, en canvi, tenen contenidors amb mal estat i deteriorats i que convé siguin substituïts tan aviat com sigui possible. És per això que reclama màxima celeritat en la seva substitució.

També es reclama que es tornin a dipositar les bosses per als excrements dels cans als parcs públics. No es pot admetre aquesta eliminació com a mesura d'estalvi, ja que les conseqüències per a la imatge d’una ciutat turística com Palma poden ser molt negatives. Especialment ara que s'acosta l'estiu.

El Pi Palma demana també el retorn de l'antic sistema de recollida de trastos. L'actual sistema, entre altres conseqüències negatives, presenta problemes per a la mobilitat d'invidents o persones amb cotxets de nadons.

El lema de "Palma neta, segura i tranquil·la" de l’Ajuntament poc s'adapta a la realitat d’una ciutat més bruta que mai.

Tanca