EL PI PALMA DENUNCIA LA SITUACIÓ D'ABANDONAMENT DELS BOMBERS DE PALMA

EL PI PALMA DENUNCIA LA SITUACIÓ D'ABANDONAMENT DELS BOMBERS DE PALMA

EL PI PALMA DENUNCIA LA SITUACIÓ D’ABANDONAMENT DELS BOMBERS DE PALMA

La formació farà una pregunta al Parlament sobre les previsions d'aprovació de la Llei del foc que ha de millorar la coordinació entre els bombers de l'illa

20 de setembre de 2018

El Pi Palma ha criticat a l'Ajuntament per l'estat d'abandonament en el qual es troben els Bombers de Palma. La formació ha denunciat la desídia de l'equip de govern perquè no ha donat sortida a cap de les reivindicacions del col·lectiu que, segons El Pi Palma, està "infradotat".

El president d'El Pi Palma, Josep Melià, ha reclamat una inversió immediata en material i en manteniment i reforma dels parcs de bombers de la ciutat. Segons Melià, "no es pot treballar en aquestes condicions que poden perjudicar la seguretat tant dels treballadors com dels ciutadans".

Melià també ha deixat clar que actualment hi ha una cinquantena de places sense cobrir i que aquesta situació és "insostenible" i ha preguntat "per què una quarta part de les places estan buides". Melià ha apuntat que "ens comprometem a què a la pròxima legislatura resoldrem aquesta problemàtica".

La formació ha anunciat que presentarà una pregunta al Ple del Parlament per conèixer les previsions d'aprovació de la Llei del foc que ha de millorar la coordinació entre els bombers de l'illa. En aquest sentit, el president d'El Pi Palma, Josep Melià, ha afirmat que "és important optimitzar recursos entre els bombers per tal de millorar el servei".

Tanca