EL PI PALMA DENUNCIA QUE LA SITUACIÓ DE DEIXADESA DE LA PLATJA DE PALMA I S’ARENAL NO HA CANVIAT

EL PI PALMA DENUNCIA QUE LA SITUACIÓ DE DEIXADESA DE LA PLATJA DE PALMA I S’ARENAL NO HA CANVIAT

EL PI PALMA DENUNCIA QUE LA SITUACIÓ DE DEIXADESA DE LA PLATJA DE PALMA I S’ARENAL NO HA CANVIAT

S'ha complit un any d'ençà del Ple extraordinari de l'Ajuntament de Palma en què s'acordaren prendre tot un seguit de mesures d’actuació per a la millora de la Platja de Palma i S'Arenal; avui els veïnats encara esperen qualque tipus d'intervenció efectiva. 

24 de setembre del 2016

El Pi Palma denuncia que, una vegada acabada la temporada alta turística, els arenalers i ciutadans de Platja de Palma segueixen exactament igual que els darrers anys, pagant els efectes del turisme de gatera: la crema de contenidors (19 aquest estiu), els renous a les nits i la brutor. El Pi considera que l'Ajuntament està gestionant la zona de la Platja de Palma com si es tractàs d’un polígon industrial dedicat al turisme, i ho fa d'esquena al parer dels residents que hi viuen tot l’any i en pateixen els efectes, tot i les promeses fetes per aquest mateix Consistori.

La formació recorda que les associacions de veïnats de Platja de Palma i s'Arenal donaren un marge confiança a l’actual equip de Govern durant el Ple extraordinari del 14 de setembre del 2015 i han esperat un any de marge per veure canvis en relació amb la seva zona.  En aquell plenari, s'aprovaren un seguit de propostes per millorar la situació a la Platja de Palma que eren d'obligat compliment, però tot i així l’Ajuntament no ha duit a terme cap actuació contundent, amb resultats visibles.

El veïnats de la Platja de Palma i S'Arenal no tenen biblioteca, ni disposen de casal de barriada. El Pi reclama per a ells els mateixos serveis que es donen a altres barriades i reitera un antiga demanda: la creació d’un carril bici que enllaci les zones de S'Arenal-Sant Jordi-Ses Cadenes-Es Pil·larí.

Tanca