EL PI PALMA DENUNCIA QUE L'AJUNTAMENT HA ENGANAT ALS VEÏNS DE SON PUIG

EL PI PALMA DENUNCIA QUE L'AJUNTAMENT HA ENGANAT ALS VEÏNS DE SON PUIG

EL PI PALMA DENUNCIA QUE L’AJUNTAMENT HA ENGANAT ALS VEÏNS DE SON PUIG

La formació ha presentat una esmena als Pressupostos de la Comunitat Autònoma perquè se soterrin les línies d’alta tensió

3 de desembre de 2018

El Pi Palma ha denunciat que l'Ajuntament ha enganat als veïns de Son Puig perquè no vol assumir el cost del soterrament de les polèmiques línies d'alta tensió. La formació ha afirmat que el Govern d'esquerres ha de complir l'acord del Plenari del desembre de l'any passat on es va votar per unanimitat realitzar aquestes obres.

El president d'El Pi Palma, Josep Melià, ha deixat ben clar que «amb aquesta actuació el 'Govern de la Gent' demostra la seva gestió desnortada i la seva falta de compromís amb els veïns de la zona». Segons Melià, «han actuat de cara a la galeria sense cap mena de respecte per les necessitats de la gent».

Melià ha afegit que «El Pi sí que manté el seu compromís, al qual vam arribar amb els veïns l'any passat, i, per aquest motiu, hem tornat a presentar una esmena als Pressupostos de la Comunitat Autònoma on demanem que s'habilitin 450.000 euros per al soterrament parcial de Son Puig».

En aquest sentit, també ha apuntat que «estarem al costat dels afectats i els hi donarem el nostre suport perquè l'Ajuntament de Palma compleixi els seus acords».

Tanca