EL PI PALMA ES COMPROMET A CREAR 10.000 NOVES PLACES D'APARCAMENT PER MILLORAR LA MOBILITAT A CIUTAT

EL PI PALMA ES COMPROMET A CREAR 10.000 NOVES PLACES D'APARCAMENT PER MILLORAR LA MOBILITAT A CIUTAT

EL PI PALMA ES COMPROMET A CREAR 10.000 NOVES PLACES D’APARCAMENT PER MILLORAR LA MOBILITAT A CIUTAT

Josep Melià ha proposat ampliar el pàrquing del Passeig Mallorca-Via Argentina i fer-ne de nous a Son Puigdorfila, Son Rapinya, Es Vivero o Es Molinar entre d'altres

16 de maig de 2019

El candidat d'El Pi a Palma, Josep Melià, vol crear 10.000 noves places d'aparcament per millorar la mobilitat a Ciutat. Melià ha concretat que s'ampliaran els pàrquings del Passeig Mallorca-Via Argentina i que se'n faran de nous a Son Puigdorfila, Son Rapinya, Es Vivero, plaça Progrés o Es Molinar si El Pi entra al pròxim govern de Cort.

El candidat d'El Pi Palma ha explicat altres propostes de la formació com la «d'ampliar convenis amb propietaris amb solars buits per crear aparcaments en superfície». Segons ha comentat Melià, «la recerca d'un lloc on deixar el cotxe quan véns a Palma és un dels principals problemes que pateixen molts ciutadans i ciutadanes i que generen embussos i dificultats de trànsit».

En aquest sentit, Melià també ha proposat «habilitar una llançadora que enllaci els pàrquings dissuasius amb el centre de la ciutat». Segons Melià, «els aparcaments que hi ha actualment als afores no estan degudament senyalitzats i connectats i no es treu el rendiment adequat; a més, no són percebuts com una alternativa real». El candidat d'El Pi a la batlia de Palma ha recordat que «aquesta pròxima legislatura ha de ser la legislatura de la mobilitat».

Tanca