EL PI PALMA ES COMPROMET A IMPULSAR ELS CENTRES COMERCIALS URBANS A CEL OBERT

EL PI PALMA ES COMPROMET A IMPULSAR ELS CENTRES COMERCIALS URBANS A CEL OBERT

EL PI PALMA ES COMPROMET A IMPULSAR ELS CENTRES COMERCIALS URBANS A CEL OBERT

El candidat de la formació a Cort, Josep Melià, ha visitat avui, juntament amb la patronal AFEDECO, els comerços del centre per conèixer les seves reivindicacions

07 de març de 2019

El Pi Palma s'ha compromès a impulsar centres comercials urbans a cel obert a Ciutat si obté representació en les pròximes eleccions municipals. Un projecte que, segons ha explicat el candidat de la formació a Cort, Josep Melià, «és molt important per al petit i mitjà comerç per equilibrar l'activitat enfront de les grans superfícies que estan a l'extraradi de Palma».

En aquest sentit, Melià ha apuntat que «es necessita dinamitzar, omplir d'activitat, els centres urbans i lluitar contra la venda ambulant il·legal». El candidat d'El Pi Palma ha visitat aquest matí juntament amb la patronal AFEDECO els comerços del centre per conèixer les seves reivindicacions. Unes demandes que, tal com ha apuntat Melià, «incorporarem al nostre programa electoral».

Segons Melià, «els comerciants estan cansats de l'estat d'abandonament del centre, de les pintades i de la manca de seguretat i neteja. S'ha de posar solució d'una vegada per totes a aquesta situació de degradació».

El candidat d'El Pi Palma també ha recordat que «el primer que va fer El Pi quan va arribar al Parlament, el 2015, va ser presentar una iniciativa per aturar l'obertura de noves superfícies fora de les grans ciutats».

Tanca