EL PI PALMA EXIGEIX A L'ESTAT EL PAGAMENT D'UNA NOVA DEPURADORA PER EVITAR ELS VESSAMENTS A LES PLATGES DE PALMA

EL PI PALMA EXIGEIX A L'ESTAT EL PAGAMENT D'UNA NOVA DEPURADORA PER EVITAR ELS VESSAMENTS A LES PLATGES DE PALMA

EL PI PALMA EXIGEIX A L’ESTAT EL PAGAMENT D’UNA NOVA DEPURADORA PER EVITAR ELS VESSAMENTS A LES PLATGES DE PALMA

Melià ha criticat a l'equip de govern perquè no ha solucionat aquesta problemàtica, que fa que platges com la de Can Pere Antoni s'hagin de tancar constantment als banyistes

19 de maig de 2019

El candidat d'El Pi a Palma, Josep Melià, ha exigit a l'Estat el pagament d'una nova depuradora per evitar els vessaments d'aigües mixtes a les platges de Palma. Melià ha denunciat que «és inadmissible l'actual situació i la deixadesa per part de l'equip de govern, estam donant una imatge tercermundista» i ha reclamat que «s'han de trobar solucions immediates».

En aquest sentit, Melià, que avui matí ha visitat la platja de Can Pere Antoni, ha comentat que «hem d'avançar en el desdoblament de la xarxa de clavegueram i de pluvials i, també, s'ha de construir la nova depuradora que estava compromesa amb un conveni, que s'havia de finançar amb fons europeus i que havia d'assumir el Govern de l'Estat». Segons Melià, «el govern de Pedro Sánchez però, ja va amenaçar que no té intenció de complir amb aquest conveni».

El candidat d'El Pi Palma ha explicat que «no ens mereixem tenir unes instal·lacions obsoletes que provoquen aquesta degradació, problemes mediambientals i impedeixen constantment l'ús de les platges als banyistes». Melià també ha presentat avui altres propostes electorals de la formació en matèria mediambiental com ara la d'incrementar els punts de connexió per als cotxes elèctrics o fomentar l'autoconsum amb energies renovables.

Tanca