EL PI PALMA EXIGEIX LA RETIRADA DE LA PROPOSTA DE ZONIFICACIÓ TURÍSTICA DE CIUTAT

EL PI PALMA EXIGEIX LA RETIRADA DE LA PROPOSTA DE ZONIFICACIÓ TURÍSTICA DE CIUTAT

EL PI PALMA EXIGEIX LA RETIRADA DE LA PROPOSTA DE ZONIFICACIÓ TURÍSTICA DE CIUTAT

La formació ha presentat avui al·legacions a la proposta i ha denunciat que pot enfonsar el turisme i el comerç

7 de juny de 2018

El Pi Palma ha qualificat la proposta de zonificació turística que ha presentat l'Ajuntament d'inadequada, buida de fonaments jurídics i sense arguments territorials i mediambientals. La formació ha denunciat que aquesta proposta es basa en la prohibició total i pot enfonsar el turisme i el comerç a Ciutat.

La formació ha presentat avui al·legacions a la proposta perquè, tal com ha apuntat el president d'El Pi Palma, Josep Melià, no soluciona la problemàtica actual i, per això, "demanem que es retiri i es reconsideri tot el contingut perquè no és adient per zonificar". Melià s'ha mostrat desconcertat per "la manca de sensibilitat social d'un projecte que sorgeix d'un govern que s'autoproclama com el Govern de la Gent".

El president d'El Pi Palma ha deixat clar que "necessitem més política pública d'habitatge, però la prohibició del lloguer turístic no pot ser una de les grans mesures per fomentar-ho, sinó tot el contrari". En aquest sentit, Melià ha reclamat a l'equip de govern que "no posi excuses, que plantegi propostes clares i que no tingui por a
regular". Una regulació que, segons el president d'El Pi Palma, "era un dels compromisos electorals de l'equip de govern de Cort".

Melià ha afegit també que "aquest document és incomplet i es basa en una delimitació errònia i plena d'incongruències que generaran inseguretat jurídica". Segons el president d'El Pi Palma, "no s'ajusta ni a la Llei de Turisme, ni al mateix PIAT, aprovat inicialment pel Consell de Mallorca; un fet que constata que aquest
document ja neix viciat".

El Pi ha explicat que el lloguer turístic és una realitat econòmica a les Illes Balears i a Palma des de fa molts anys i que esperen que l'equip de govern d'esquerres reconsideri aquesta proposta i aposti per la regulació que afavoriria als diferents sectors com el del comerç i el de la restauració.

Tanca