EL PI PALMA EXIGEIX UNA REGULACIÓ DEL LLOGUER TURÍSTIC A LA CIUTAT

EL PI PALMA EXIGEIX UNA REGULACIÓ DEL LLOGUER TURÍSTIC A LA CIUTAT

EL PI PALMA EXIGEIX UNA REGULACIÓ DEL LLOGUER TURÍSTIC A LA CIUTAT

  • Toni Fuster, portaveu d'El Pi Palma: "Envers d’encarar els problemes i cercar una solució a través de la regulació, es dediquen a prohibir, exactament igual que ho feia el Partit Popular"

30 de març de 2017

El Pi-PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS critica que l'Ajuntament de Palma no faci front als problemes i negui una realitat com és el lloguer turístic. “Si el que es vol és donar una solució a l'accés a l'habitatge que aprovin la Llei d'Habitatge que ja duen dos anys en el Govern, però no passa únicament per prohibir i sancionar”, ha declarat el portaveu d'El Pi Palma, Toni Fuster.

La formació recorda que el compromís electoral dels grups polítics que ara governen era regular el lloguer turístic, no prohibir-lo. “Estan actuant com el Partit Popular de la passada legislatura, negant una realitat”, ha afegit Fuster.

El Pi recorda que el lloguer turístic és una realitat econòmica a les Illes i també a Palma des de fa molts anys i que la solució passa per la regulació. La formació recorda que si s'estableixen uns criteris de qualitat es crearà una selecció natural entre aquells que poden seguir exercint el lloguer turístic i els que no, i posteriorment, una vegada fet aflorar el mercat, s'hauria de crear una bossa d'intercanvi de places, tal i com existeix amb els hotels.

Tanca