EL PI PALMA LAMENTA QUE UN ANY MÉS L'AJUNTAMENT DEIXI SENSE LLUMS DE NADAL MOLTES ZONES COMERCIALS

EL PI PALMA LAMENTA QUE UN ANY MÉS L'AJUNTAMENT DEIXI SENSE LLUMS DE NADAL MOLTES ZONES COMERCIALS

EL PI PALMA LAMENTA QUE UN ANY MÉS L’AJUNTAMENT DEIXI SENSE LLUMS DE NADAL MOLTES ZONES COMERCIALS

  • Toni Fuster considera que Cort encara és a temps de rectificar i demostrar si realment dona suport al petit comerç

20 d'octubre de 2017

El Pi Palma lamenta que, un any més, l'equip de govern de l'Ajuntament no hagi encertat amb la distribució dels llums de Nadal i torni a deixar moltes zones comercials fora de la campanya d'enllumenat nadalenc.

Segons el portaveu d'El Pi Palma, Toni Fuster, "aquesta decisió és molt perjudicial per als comerciants de zones com Balmes, General Riera, Luca de Tena, Aragó, Nou Centre, La Soledat o els Geranis". Comprèn, per tant, el malestar expressat pel sector del petit comerç que, en moltes ocasions, ha demanat, sense èxit, que el consistori no deixés sense llums de Nadal aquests carrers de Palma.

Fuster considera que el batle de Palma, Toni Noguera, encara és a temps de rectificar, atendre les justes reivindicacions dels comerciants afectats i demostrar si realment vol defensar i donar suport al petit comerç de Ciutat.

El Pi Palma sí que considera positiu que l'Ajuntament de Palma hagi escoltat enguany una altra de les reivindicacions de les patronals AFEDECO i PIMECO i encengui els llums de Nadal el 23 de novembre, un dia abans de la celebració del Black Friday.

Tanca