EL PI PALMA PROPOSA CREAR UN MUSEU DEL TURISME A UNA PART DE L'EDIFICI DE GESA

EL PI PALMA PROPOSA CREAR UN MUSEU DEL TURISME A UNA PART DE L'EDIFICI DE GESA

EL PI PALMA PROPOSA CREAR UN MUSEU DEL TURISME A UNA PART DE L’EDIFICI DE GESA

  • La formació ha presentat una esmena als Pressupostos Generals perquè es faci un estudi per poder tirar endavant el projecte

18 de desembre de 2017

El Pi Palma ha presentat una esmena als Pressupostos Generals de la Comunitat Autònoma de 100.000 euros perquè es faci un estudi per construir un museu del Turisme a la ciutat. La formació considera que el lloc idoni per poder fer realitat aquest projecte seria l'emblemàtic edifici de Gesa.

Segons ha explicat el president d'El Pi Palma i diputat, Josep Melià, "una part d'aquestes instal·lacions podrien acollir aquest projecte, una proposta que a la vegada també revitalitzaria i dignificaria aquest indret".

Melià ha explicat que "s’han de buscar solucions a Palma als innumerables edificis d'empreses o institucions que hi ha i que avui en dia no tenen cap mena d'ús: s'han de retornar a la ciutadania".

Melià ha justificat el perquè de la construcció d'un museu del Turisme afirmant que "som capdavanters en el sector, és el nostre veritable motor econòmic i necessitem un espai on s'expliqui la nostra història, com hem arribat aquí i quin és el nostre potencial". El president d'El Pi Palma, ha comentat que "el Turisme que defensem va més enllà del sol i platja. Amb aquest museu, les Balears poden demostrar que han acumulat coneixement i innovació en aquesta matèria".

Melià ha afegit que "hem de reivindicar el turisme cultural entre d'altres i donar a conèixer el valor afegit que té l’illa fent polítiques reals i que vetllin pels interessos de tots".

Melià també ha dit que "els Pressupostos Generals s'aproven definitivament aquesta setmana, veurem quin és l’interès del Govern del Pacte per materialitzar aquests projectes".

Tanca