EL PI PALMA PROPOSA MILLORAR ELS ACCESSOS ALS POLÍGONS INDUSTRIALS PER INCENTIVAR L'ACTIVITAT ECONÒMICA

EL PI PALMA PROPOSA MILLORAR ELS ACCESSOS ALS POLÍGONS INDUSTRIALS PER INCENTIVAR L'ACTIVITAT ECONÒMICA

EL PI PALMA PROPOSA MILLORAR ELS ACCESSOS ALS POLÍGONS INDUSTRIALS PER INCENTIVAR L’ACTIVITAT ECONÒMICA

Josep Melià també exposa la necessitat de comunicar aquests equipaments entre ells amb transport públic, una de les principals reivindicacions dels treballadors de la zona

17 de maig de 2019

El candidat d'El Pi a Palma, Josep Melià, vol millorar els accessos als polígons per potenciar l'activitat econòmica i convertir-los en pols d'atracció de nous serveis. Melià ha explicat que «una de les altres propostes per millorar la circulació en aquestes zones és aconseguir comunicar els polígons entre ells amb transport públic». Aquesta, ha apuntat el candidat regionalista, «és una de les principals reivindicacions dels treballadors que cada dia pateixen veritables problemes per arribar a la feina».

Melià ha deixat clar que «uns equipaments en condicions són fonamentals per dinamitzar econòmicament aquests espais i, per aquest motiu, també s'haurien d'habilitar més aparcaments i les rotondes haurien de tenir semàfors intel·ligents que detectin els embussos en hores punta». Segons Melià, «El Pi creu en la diversificació econòmica i pensam que no només hem de viure del turisme sinó que, també, hem de potenciar la indústria i els serveis i fer polítiques en aquest sentit».

El candidat d'El Pi a la Batlia de Palma ha defensat que es millori la neteja i que «s'haurien d'atendre adequadament aquestes zones, augmentant la freqüència de buidatge de contenidors i el manteniment dels carrers». A més, ha afegit, «s'ha d'ampliar i facilitar el sistema de reciclatge empresarial amb recollides selectives».

Melià, que ha visitat avui el polígon juntament amb el candidat d'El Pi al Parlament de les Illes Balears, Jaume Font, també ha dit que promourà «un acord amb l'associació del polígon de Son Castelló per donar una major utilitat a l'antic parc de bombers».

Tanca