EL PI PALMA PROPOSA PÀRQUINGS GRATUÏTS VINCULATS AL COMERÇ DEL CENTRE DE CIUTAT

EL PI PALMA PROPOSA PÀRQUINGS GRATUÏTS VINCULATS AL COMERÇ DEL CENTRE DE CIUTAT

EL PI PALMA PROPOSA PÀRQUINGS GRATUÏTS VINCULATS AL COMERÇ DEL CENTRE DE CIUTAT

La formació s'ha reunit amb representants de la patronal Pimeco per intercanviar impressions sobre el futur del petit i mitjà comerç

22 de novembre de 2018

El Pi Palma ha proposat que els pàrquings del centre de Ciutat siguin gratuïts per aquelles persones que hi hagin realitzat compres. Aquesta és una de les propostes que s'han tractat a la reunió que la formació ha tingut amb representants de la patronal Pimeco i dels principals carrers i zones comercials per intercanviar impressions sobre el futur del petit i mitjà comerç a Palma.

El president d'El Pi Palma, Josep Melià, ha comentat que «aquesta iniciativa ha de servir per incentivar les compres al centre de Palma». Segons Melià, «es necessiten propostes i majors incentius econòmics per promocionar Ciutat i combatre l'estacionalitat que encara es pateix». En aquest sentit, ha reivindicat una millora de la mobilitat a la ciutat i una aposta decidida pel tramvia i el metro.

El president d'El Pi Palma ha deixat clar que «el que ha fet el govern d'esquerres pel petit i mitjà comerç aquesta legislatura és insuficient, de la mateixa manera que les actuacions dutes a terme per combatre les mancances estructurals que té Palma com ara la neteja, el manteniment i, sobretot, la mobilitat».

Els representants del sector també han posat sobre la taula les seves reivindicacions com la millora de l'enllumenat dels carrers, el soterrament de les línies elèctriques a tot el centre, la millora de la neteja i que l'enllumenat de Nadal arribi a totes les zones comercials, entre d'altres.

Tanca