EL PI PALMA PROPOSA QUE L'OBSESSIÓ DE CORT PER ELIMINAR COTXES DEL CENTRE COMENCI PER FER MÉS APARCAMENTS

EL PI PALMA PROPOSA QUE L'OBSESSIÓ DE CORT PER ELIMINAR COTXES DEL CENTRE COMENCI PER FER MÉS APARCAMENTS

EL PI PALMA PROPOSA QUE L’OBSESSIÓ DE CORT PER ELIMINAR COTXES DEL CENTRE COMENCI PER FER MÉS APARCAMENTS

La formació critica la manca de consens i informació del Govern municipal amb la presa de mesures que afecten molts col·lectius i veïnats com és el tancament al trànsit d'Antoni Maura. Una iniciativa que es dóna a conèixer a través de la premsa el mateix dia que el batle de Palma presumeix d’una gestió participativa i transparent en el Debat de l’Estat de la Ciutat.

8 de juny de 2016

Si el que es vol fer és reduir el nivell de trànsit en el centre de la ciutat abans s’han de crear més places d’aparcament i s’ha de fomentar l'ús del transport públic i això no es fa, precisament, augmentant els preus dels bitllets com el de la línia de l’aeroport. El Pi Palma s'oposa fermament a les formes, amb tics autoritaris i allunyades de la gent, d’aquest equip de Govern que durant el Debat de l'Estat Municipal presumeix de participació ciutadana i transparència mentre que, al carrer, veïnats i associacions en critiquen les formes i la manca d'informació.

El tancament al trànsit d'Antoni Maura es dóna a conèixer a través de la premsa el mateix dia que el batle de Palma, José Hila, basa el seu discurs en la participació ciutadana. El Pi Palma proposa que, si la nova obsessió del Pacte ha de ser limitar l'accés dels cotxes al centre, es comencin a fer noves places d’aparcament, a reduir el preu de l'ORA, i a fomentar l'ús del transport públic amb resultats evidents. La formació, a l'igual que totes les entitats que no han estat consultades alerta que, en cas contrari, es produiria un caos circulatori.

 

Imatge: Diari Última Hora.

Tanca