EL PI PALMA PROPOSA REORGANITZAR EMAYA PER GUANYAR EFICIÈNCIA I MILLORAR LA NETEJA A PALMA

EL PI PALMA PROPOSA REORGANITZAR EMAYA PER GUANYAR EFICIÈNCIA I MILLORAR LA NETEJA A PALMA

EL PI PALMA PROPOSA REORGANITZAR EMAYA PER GUANYAR EFICIÈNCIA I MILLORAR LA NETEJA A PALMA

El candidat d'El Pi a Cort, Josep Melià, també s'ha compromès avui a crear una brigada exprés per eliminar els grafitis dels espais públics no habilitats per a aquestes pràctiques

21 de maig de 2019

El candidat d'El Pi a la Batlia de Palma, Josep Melià, s'ha compromès aquest matí a reorganitzar EMAYA per tal de guanyar eficiència i millorar la neteja a Palma, si entra dins del pròxim govern municipal. Melià també vol crear una brigada exprés per eliminar els grafitis dels espais públics no habilitats per a aquestes pràctiques. En aquest sentit, Josep Melià ha deixat clar que «un dels principals reptes per als pròxims quatre anys serà mantenir en les condicions adequades els carrers de Palma i posar fi a la situació de deixadesa actual».

Segons Melià, que avui juntament amb altres membres de la candidatura ha fet una neteja reivindicativa a la plaça de les Columnes, «per poder donar solucions a aquesta problemàtica, el primer que s'ha de fer és coordinar la neteja, vigilància i manteniment dels carrers, parcs, jardins, zones verdes i arbratge urbà». A més, ha puntualitzat, «hem de crear brigades de manteniment urgent permanents i d'intervenció immediata als espais de titularitat municipal».

Una de les altres propostes de la formació és centralitzar el sistema d'avisos i resolució d'incidències de neteja, manteniment i recollida de trastos en una sola aplicació informàtica, que faciliti la posada en coneixement de les incidències i la seva resolució per part de l'Ajuntament. El candidat d'El Pi Palma també ha recordat «la importància de recuperar la recollida de trastos a domicili».

Tanca