EL PI PALMA QUALIFICA DE "FRACÀS DEL GOVERN D'ESQUERRES" ELS PRESSUPOSTS DE L'AJUNTAMENT DE PALMA PER A L'ANY VINENT

EL PI PALMA QUALIFICA DE "FRACÀS DEL GOVERN D'ESQUERRES" ELS PRESSUPOSTS DE L'AJUNTAMENT DE PALMA PER A L'ANY VINENT

EL PI PALMA QUALIFICA DE “FRACÀS DEL GOVERN D’ESQUERRES” ELS PRESSUPOSTS DE L’AJUNTAMENT DE PALMA PER A L’ANY VINENT

La formació afirma que aquests comptes abandonen completament els principals motors econòmics de la ciutat: el petit i mitjà comerç i el turisme

26 de novembre de 2018

El Pi Palma ha qualificat de «fracàs del govern d'esquerres» els pressuposts de l'Ajuntament de Palma per a l'exercici 2019. La formació ha deixat ben clar que aquests comptes constaten l'esgotament i la poca capacitat de gestió de l'equip de govern.

Segons el president d'El Pi Palma, Josep Melià, «no s'han sabut envestir les inversions que la ciutat necessitava, abandonant completament els principals motors econòmics de la ciutat: el petit i mitjà comerç i el turisme».

En aquest sentit, Melià, ha preguntat «com s'entén que aquelles partides que formen part de l'ADN del Pacte pateixin les retallades més significatives?». Segons Melià, «Participació Ciutadana disminueix prop d'un 28%, Model de Ciutat i Urbanisme, quasi un 8% i Ecologia, Agricultura i Benestar Animal, un 6,8%».

El president d'El Pi Palma ha apuntat que «les inversions reals disminueixen en quasi 6 milions i mig d'euros» i ha posat com a exemple «la reducció dràstica del pressupost del pla de reforma estrella d'aquesta legislatura: el Pla Litoral Ponent».

Melià ha denunciat també que «que no s'ha trobat una solució per als embussos i que Palma continuarà amb greus problemes de mobilitat i amb retards de més de dos anys en la previsió de l'adquisició de la nova flota d'autobusos de l'EMT».

Tanca