EL PI PALMA RECLAMA A CORT QUE AUGMENTI EL NOMBRE D'HABITATGES SOCIALS A L'ANTIGA CASERNA DE SON BUSQUETS

EL PI PALMA RECLAMA A CORT QUE AUGMENTI EL NOMBRE D'HABITATGES SOCIALS A L'ANTIGA CASERNA DE SON BUSQUETS

EL PI PALMA RECLAMA A CORT QUE AUGMENTI EL NOMBRE D’HABITATGES SOCIALS A L’ANTIGA CASERNA DE SON BUSQUETS

La formació ha proposat que s'incrementi la densitat i que es passi dels 825 habitatges previstos al Pla Especial a 1.100 i que es redueixi al màxim el sòl comercial

07 de febrer de 2019

El Pi Palma ha reclamat que s'augmenti el nombre d'habitatges socials previstos als terrenys de l'antiga caserna militar de Son Busquets i que es passi de 825 a 1.100. La formació considera que s'ha de revisar el Pla Especial que es va aprovar el 2011 i així donar solucions als greus problemes que hi ha a Palma en aquest tipus d'habitatges.

El candidat d'El Pi Palma, Josep Melià, ha deixat ben clar que «aquest és un projecte clau per a Ciutat que s'ha de portar a terme com més aviat millor». Melià ha comentat durant la seva visita a l'exposició «Explotam Son Busquets» els tres eixos principals d'actuació que proposa la formació.

El Pi ha defensat incrementar la densitat a la zona, reduir al màxim els equipaments comercials i integrar els edificis que tinguin interès patrimonial. En aquest sentit, Melià ha puntualitzat que «és prioritari per a Palma i serà un dels temes claus de la nostra formació per poder tancar un acord després de les eleccions».

Tanca