EL PI PALMA VOL AUGMENTAR EN PROP D'UN CENTENAR LA FLOTA D'AUTOBUSOS DE L'EMT PER MILLORAR EL TRANSPORT PÚBLIC A CIUTAT

EL PI PALMA VOL AUGMENTAR EN PROP D'UN CENTENAR LA FLOTA D'AUTOBUSOS DE L'EMT PER MILLORAR EL TRANSPORT PÚBLIC A CIUTAT

EL PI PALMA VOL AUGMENTAR EN PROP D’UN CENTENAR LA FLOTA D’AUTOBUSOS DE L’EMT PER MILLORAR EL TRANSPORT PÚBLIC A CIUTAT

El candidat d'El Pi a Cort, Josep Melià, aposta per passar dels 170 actuals als 270, el que suposaria un increment de freqüències i recorreguts

22 de maig de 2019

El candidat d'El Pi a Palma, Josep Melià, vol augmentar en prop d'un centenar l'actual flota d'autobusos de l'EMT, passant dels 170 actuals als 270 en els pròxims cinc anys. Un increment que, segons ha explicat Melià, «millorarà el servei i facilitarà la mobilitat a Ciutat, una de les principals preocupacions dels ciutadans». El candidat d'El Pi ha deixat clar que «això també implicaria ampliar 20 línies més les 30 que ja existeixen i equiparar-nos a ciutats amb una mida similar a la nostra com és Màlaga».

Melià ha comentat que «amb aquesta proposta es crearan nous llocs de feina perquè comportarà un increment important de la plantilla i una inversió en la modernització dels equips, programes i aplicacions informàtiques per dotar de qualitat al servei». El candidat d'El Pi Palma ha recordat que «assegurarem el caràcter públic de l'EMT, renovant la concessió de les línies urbanes en la pròxima legislatura perquè aquesta concessió acaba el 2024».

En aquest sentit, Melià, que avui ha fet un recorregut per Palma amb un dels autobusos de l'EMT acompanyat per la número 2 de la candidatura, Neus Sánchez, ha puntualitzat que «rescatarem com a servei públic de l'EMT-Palma el tren i el bus turístic». Una de les altres propostes en mobilitat de la formació és renovar les instal·lacions de les cotxeres, després de 20 anys de deteriorament, garantint un aparcament per als treballadors decent i amb mesures de seguretat.

Tanca