EL PI PALMA VOL RECONVERTIR LES GALERIES DE LA PLAÇA MAJOR EN UN CENTRE DE REFERÈNCIA PER AL COMERÇ DE PROXIMITAT

EL PI PALMA VOL RECONVERTIR LES GALERIES DE LA PLAÇA MAJOR EN UN CENTRE DE REFERÈNCIA PER AL COMERÇ DE PROXIMITAT

EL PI PALMA VOL RECONVERTIR LES GALERIES DE LA PLAÇA MAJOR EN UN CENTRE DE REFERÈNCIA PER AL COMERÇ DE PROXIMITAT

El candidat d'El Pi a Cort, Josep Melià, ha proposat un pla amb més d'una trentena de mesures per potenciar econòmicament el sector i renovar la imatge i la identitat de Ciutat

15 de maig de 2019

El candidat d'El Pi a Palma, Josep Melià, s'ha compromès a recuperar i modernitzar les galeries de la plaça Major en un centre de referència per al comerç de proximitat i per a la gastronomia mallorquina. Melià s'ha reunit avui amb el president de l'Associació de Comerciants de la Plaça Major, Andreu Isern, al qual li ha presentat el pla de la formació per potenciar el sector i renovar la imatge i la identitat de Ciutat. El candidat regionalista ha recordat que «la concessió d'aquests establiments acaba el pròxim mes de setembre i s'han de cercar solucions. No estam d'acord amb la proposta d'Antoni Noguera, que en vol eliminar els usos comercials».

Segons ha explicat Melià, «hem de mantenir Palma com una ciutat viva, dinàmica i la coexistència amb les grans superfícies i complexos en l'extraradi urbà fa perillar la fesomia dels nostres carrers i multitud de negocis que tenen una gran capacitat per generar llocs de feina». En aquest sentit, Melià ha deixat clar que «El Pi no vol més grans superfícies i impedirem que se'n faci una de nova a Ses Fontanelles».

El candidat d'El Pi Palma, Josep Melià, ha dit que «des d'El Pi feim una aposta clara pel comerç de proximitat i una de les moltes mesures que hem de desenvolupar és trobar la fórmula perquè el clients d'aquests establiments pugin aparcar gratuïtament o a preus assequibles de la mateixa manera que es fa a les grans superficies». Melià ha apuntat que «també volem promoure un pla per renovar façanes o millores d'imatge dels comerços i dinamitzar-los a les barriades amb mercats, fires o activitats socioculturals entre d'altres».

Altres iniciatives que la formació desenvoluparà si entra a Cort són fomentar la creació de les noves figures d'associació comercial de PIMES com són els centres comercials oberts o agilitzar els tràmits per a l'obtenció dels corresponents permisos i llicències

Tanca