EL PI POLLENÇA ACCEPTA LA CONVIDADA DEL BATLE A NEGOCIAR L'ESTABILITAT

EL PI POLLENÇA ACCEPTA LA CONVIDADA DEL BATLE A NEGOCIAR L'ESTABILITAT

EL PI POLLENÇA ACCEPTA LA CONVIDADA DEL BATLE A NEGOCIAR L’ESTABILITAT

La formació reunida avui vespre ha decidit obrir un període de negociacions per analitzar profundament la situació municipal amb Junts i UMP. 

 8 de novembre 2016

L'Assemblea d’El Pi Pollença s'ha reunit avui vespre i ha decidit per unanimitat obrir un període d'anàlisi profund sobre la governabilitat de Pollença amb Junts i UMP sense fixar, però, un límit de temps a l'assoliment d’un possible pacte. D’aquesta manera, El Pi referma així el seu compromís amb els ciutadans i ciutadanes de Pollença.

Des de la formació destaquen que, per responsabilitat, han decidit negociar només amb Junts i UMP perquè consideren que és el més prudent i assenyat, ja que són els que governen en l'actualitat. Aquesta negociació, tanmateix, no significa que des d’El Pi es pensi entrar a formar part de l'equip de Govern, ja que s'analitzarà aquesta possibilitat i la de, per exemple, donar un suport extern en temes puntuals.

D’aquesta manera, es vol traslladar un missatge de tranquilitat i serenor, ja que l'actual situació al Govern municipal no depèn d’El Pi, però estan disposats a ajudar en tot el que sigui positiu pel municipi. Mentre aquesta negociació estigui en marxa, es tanca tota possibilitat de negociar amb altres formacions polítiques.

Tanca