EL PI POLLENÇA DECLINA PER UNANIMITAT ENTRAR A L’EQUIP DE GOVERN

EL PI POLLENÇA DECLINA PER UNANIMITAT ENTRAR A L’EQUIP DE GOVERN

EL PI POLLENÇA DECLINA PER UNANIMITAT ENTRAR A L’EQUIP DE GOVERN

25 d'octubre de 2016

Respecte a la proposta traslladada pel Batle de Pollença, en nom de 'Junts Avançam', en relació a la possibilitat de que el regidor d'El Pi entràs a formar part de l'equip de Govern i gestionàs algunes àrees.  Volem informar públicament que l'Assamblea d’El Pi-Pollença ha declinat per unanimitat aquesta possibilitat.

El pacte que justifica l'actual Govern municipal sembla que no serà modificat i cal recordar que es va fer, negociar i confeccionar sense cap tipus de participació per part d’El Pi-Pollença. En aquesta situació, ens sembla inoportuna la participació en un Govern d'un pacte en el que no hem participat.

Pel contrari, i pel mateix motiu, sí que entendríem lògica la participació en el Govern municipal d'Alternativa per Pollença. Aquesta possibilitat seria entesa i recolzada per El Pi-Pollença per tal de donar estabilitat al Govern municipal i amb la finalitat que els Regidors d'Alternativa assumeixin responsabilitats de govern.

L'executiva i Assemblea d’El Pi Pollença vol comunicar i expresar que no ha tractat amb cap partit amb representació al Consistori pollencí la possibilitat de participar en una moció de censura contra l'actual equip de Govern.

Tanca