EL PI POLLENÇA DIU NO AL PACTE OFERIT PER JUNTS I UMP EN ELS TERMES PLANTEJATS

EL PI POLLENÇA DIU NO AL PACTE OFERIT PER JUNTS I UMP EN ELS TERMES PLANTEJATS

EL PI POLLENÇA DIU NO AL PACTE OFERIT PER JUNTS I UMP EN ELS TERMES PLANTEJATS

La formació reunida avui vespre, ha decidit no donar suport a la oferta feta per l'actual Batle però deixen la porta oberta a escoltar altres ofertes per part de tothom.

2 de novembre 2016

L'Assemblea d’El Pi Pollença s'ha reunit avui vespre i ha decidit no donar suport al pacte oferit per Junts i UMP en els termes plantejats. Així i tot, aquesta negativa no ha de suposar deixar de col·laborar en tot allò que sigui positiu per Pollença i per la governabilitat del municipi.

Des de la formació destaquen que l'actual situació al Govern municipal no depèn d’El Pi, en tot cas depèn d'UMP que és qui ha manifestat el seu malestar dins l'equip de Govern, i de la incoherència d’Alternativa que anuncia un pacte de dretes (inexistent) i ells obstinadament es neguen a donar suport al pacte d'esquerres.

També es comunica, que Tomeu Cifre de Tots per Pollença s'ha reunit amb El Pi per analitzar la situació de governabilitat i ha anunciat a la formació nacionalista que iniciarà contactes amb altres formacions polítiques.

Aquestes dues possibilitats, tant entrar en un govern d'esquerres, com la possible oferta que pugui fer Tots, sempre seran escoltades i respectades per El Pi Pollença i esperam que es plantegin, en tot cas, en termes de proporcionalitat i responsabilitat a l'alçada de la confiança depositada pels pollencins i pollencines a les urnes.

Tanca