EL PI PRESENTÀ UNA MOCIÓ A SÓLLER I UNA PROPOSICIÓ NO DE LLEI AL PARLAMENT PER RESCATAR EL TÚNEL

EL PI PRESENTÀ UNA MOCIÓ A SÓLLER I UNA PROPOSICIÓ NO DE LLEI AL PARLAMENT PER RESCATAR EL TÚNEL

EL PI PRESENTÀ UNA MOCIÓ A SÓLLER I UNA PROPOSICIÓ NO DE LLEI AL PARLAMENT PER RESCATAR EL TÚNEL

La formació tenia un compromís electoral amb el rescat del Túnel de Sóller i, per això, presentà una moció d'urgència al Ple de l'Ajuntament el passat mes de setembre de 2015 i té registrada una Proposició No de Llei al Parlament de les Illes Balears, en el mateix sentit. El Pi Sóller es mostra prudent davant les darreres notícies respecte al final de la concessió del Túnel. 

8 de juliol de 2015

Després de conèixer les darreres notícies respecte al possible acord entre l'empresa concessionària del Túnel de Sóller (Globalvia) i el Consell de Mallorca, des d’El Pi Sóller es mostren prudents i escèptics davant les informacions.

Jaume Bestard ha manifestat que “seria molt bona notícia però pensam que no és una qüestió tan bona de solucionar i ja ens hem fet il·lusions altres vegades. No creim que el Consell de Mallorca pugui pagar els 35 milions de rescat que demana l'empresa, imaginam hauran d’arribar a un acord satisfactori per ambdues parts i pot anar per llarg”.

“Patim un greuge comparatiu amb la resta de municipis i hem de lluitar per ser com els altres. Volem que els sollerics i solleriques siguin tractats iguals i, per això, varem presentar la iniciativa ja fa 10 mesos” ha aclarit Bestard.

La formació inicià una acció conjunta el passat mes de setembre pel rescat de la concessió del Túnel de Sóller amb una moció d'urgència presentada en el Ple de l'Ajuntament de Sóller i una Proposició No de Llei registrada en el Parlament de les Illes Balears.

Es més, El Pi ja demanà al Govern Balear -que n'assumís la subvenció- i al Departament d’Hisenda del Consell Insular de Mallorca -que és l'Administració responsable- que s'incloguessin partides pressupostària als Pressuposts Generals de l’any 2016 pel aquest rescat de la concessió del Túnel de Sóller.

El Pi Sóller recorda que era una proposta electoral i un compromís del partit a totes les institucions perquè, com ja va dir el president d’El Pi, Jaume Font, “defensam un principi d'igualtat a nivell estatal i hem d’aplicar el mateix discurs dins la nostra terra”.

Tanca