EL PI PROPOSA COMPRAR LA FINCA DE SON QUINT PER CONVERTIR-LA EN UN ESPAI PÚBLIC

EL PI PROPOSA COMPRAR LA FINCA DE SON QUINT PER CONVERTIR-LA EN UN ESPAI PÚBLIC

EL PI PROPOSA COMPRAR LA FINCA DE SON QUINT PER CONVERTIR-LA EN UN ESPAI PÚBLIC

  • La formació ha presentat una esmena als Pressupostos Generals del 2018 perquè el Govern adquireixi aquests terrenys

30 de novembre de 2017

El Pi proposa al Govern comprar la finca de Son Quint perquè es pugui convertir en un espai públic per als ciutadans i ciutadanes de Palma. Segons ha explicat el president d'El Pi Palma, Josep Melià, "considerem necessari recuperar aquest espai i potenciar-lo perquè es poden desenvolupar molts projectes i ser útil per a tota la ciutadania".

Melià ha apuntat que "Son Quint és el veritable pulmó verd de Palma i juntament amb la Serra de na Burgesa i Bellver han de configurar el futur Parc Natural de Ponent". En aquest sentit, el Grup Parlamentari d'El PI – PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS, a proposta d'El Pi Palma, ha presentat una esmena als Pressupostos Generals del 2018 de cinc milions d'euros on es demana que el Govern adquireixi aquests terrenys.

Melià ha comentat que "en aquest espai hi ha camins de pedra datats del segle XIII i preservar aquest patrimoni afavorirà la desestacionalització turística amb el foment de rutes de Palma a la Serra de Tramuntana". En aquest sentit, el president d'El Pi Palma ha explicat que "una bona promoció del futur parc de Ponent, unit al foment dels corredors verds de Palma juntament amb la reforma del Litoral de Ponent 2014-2020, revitalitzarà el petit comerç de totes les barriades de la corona de Ponent i Nord de Palma".

Tanca