EL PI PROPOSA LA CREACIÓ D'UN TREN ENTRE MAÓ I CIUTADELLA

EL PI PROPOSA LA CREACIÓ D'UN TREN ENTRE MAÓ I CIUTADELLA

EL PI PROPOSA LA CREACIÓ D’UN TREN ENTRE MAÓ I CIUTADELLA

  • El President d'El Pi ha fet aquesta proposta durant l'acte de renovació del Comitè Local de la formació a Es Castell

31 d'octubre de 2017

El president d'El Pi-PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS, Jaume Font, ha plantejat avui a Menorca la creació d'un tren entre Maó i Ciutadella. Ha estat durant l'acte de renovació del Comitè Local de la formació a Es Castell. Segons Font, si el Govern s'està plantejant l'ampliació de la xarxa de transport públic a la comunitat, és necessari que també a Menorca es puguin oferir alternatives per millorar el transport públic dels menorquins. Entre les opcions possibles, el president d'El Pi ha destacat la possibilitat d'un tren entre Maó i Ciutadella, "especialment per l'ús energies netes a una illa que és Reserva de la Biosfera".

En aquest sentit, també ha reclamat la col·laboració entre els governs central i autonòmic per convertir de fuel a gas la central de Maó. També ha avançat que entre les esmenes que el Grup Parlamentari d'El Pi presentarà dilluns als Pressuposts de la Comunitat per a 2018 n'hi ha que fan referència a més inversions per a l'illa, com són, per exemple, les destinades a la construcció d'un nou escorxador a Ciutadella o a un nou edifici per al Conservatori de Música de Menorca.

Jaume Font s'ha desplaçat avui a Menorca, on El Pi ha renovat aquest matí el Comitè Local del partit a Es Castell. José Manuel Cantallops i Victòria Ferrer han estat escollits, respectivament, com a president i secretària d’El Pi Es Castell.

Amb el Comitè Local d'El Pi Es Castell continua el procés de renovació dels comitès municipals d'El Pi amb l'objectiu d’incrementar la presència i implantació de la formació a les Illes Balears i consolidar i millorar els resultats de les Eleccions del 2015. En aquests moments, El Pi Menorca ja ha renovat dos comitès locals: Sant Lluís, que presideix Llorenç Carretero, i Es Castell.

Tanca