EL PI PROPOSA LA CREACIÓ D'UNA ESCOLA INTERNACIONAL DE VELA I PIRAGÜISME AL PORT DE MAÓ

EL PI PROPOSA LA CREACIÓ D'UNA ESCOLA INTERNACIONAL DE VELA I PIRAGÜISME AL PORT DE MAÓ

EL PI PROPOSA LA CREACIÓ D’UNA ESCOLA INTERNACIONAL DE VELA I PIRAGÜISME AL PORT DE MAÓ

  • Els presidents d'El Pi i de l'Autoritat Portuària, Jaume Font i Joan Gual de Torrella, s’han reunit avui matí a Menorca per tractar els projectes del port

30 de juny de 2017

El PI Menorca ha proposat avui potenciar els usos de l'edifici de s'Illa Plana del Port de Maó amb la creació d’una escola internacional de vela i piragüisme. Ha estat a una reunió que han mantingut avui matí a Menorca el president d’El PI, Jaume Font, i el president de l'Autoritat Portuària de Balears, Joan Gual de Torrella.

Font insta el Consell de Menorca a actuar per dur a terme aquesta iniciativa al port, on ja es fan activitats esportives gràcies a l'APB, que “permetria allargar la temporada alta fora dels mesos d’estiu”.

A la reunió, a la qual també han assistit el delegat de l'APB al Port de Maó, Jesús Fernández-Reyes, el president d’El PI Menorca, José Luis, Sintes, i el regidor d’El Pi a es Castell, Florencio Conde, també s’han tractat altres temes relacionats amb la problemàtica actual i els projectes de futur del port. En aquest sentit, Sintes ha destacat “el canvi positiu que serà per la ciutat de Maó el futur varador”.

Sobre la implantació de la zona blava, El PI ha mostrat la preocupació manifestada pels comerciants i els usuaris del Port de Maó. Els representants d’El PI han reclamat un major diàleg amb els afectats. Segons José Luis Sintes, l'Autoritat Portuària “ha de trobar un equilibri entre les seves necessitats i les dels comerciants i els usuaris habituals”.

Tanca