EL PI PROPOSA LIMITAR L'ENTRADA DE VEHICLES DE LLOGUER A MALLORCA PER EVITAR LA SATURACIÓ DE LES CARRETERES

EL PI PROPOSA LIMITAR L'ENTRADA DE VEHICLES DE LLOGUER A MALLORCA PER EVITAR LA SATURACIÓ DE LES CARRETERES

EL PI PROPOSA LIMITAR L’ENTRADA DE VEHICLES DE LLOGUER A MALLORCA PER EVITAR LA SATURACIÓ DE LES CARRETERES

La formació presentarà una moció al Ple de demà del CIM on reclama que es modifiquin les normes jurídiques de mobilitat per regular el trànsit

08 de març de 2018

El grup d'El Pi–PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS al Consell Insular de Mallorca ha proposat limitar l'entrada de vehicles de lloguer a Mallorca per evitar la saturació de les carreteres. La formació presentarà una moció al Ple de demà on reclama una modificació de les normes jurídiques reguladores de la mobilitat a Mallorca i que es delimitin els sostres màxims de cotxes.

El portaveu d'El Pi, Antoni Pastor, ha explicat que "des del començament de la legislatura que reivindiquem l'establiment d'un sostre de cotxes de lloguer que provenen d'empreses de fora de l'illa com s'està plantejant fer a Formentera". Segons Pastor, "a l'estiu, a la nostra illa, es viuen situacions molt complicades a les nostres carreteres i s'han de buscar solucions ja".

En aquest sentit, Pastor ha apuntat que "hi ha zones de Mallorca en les que s'evidencia la necessitat de prendre mesures al més aviat possible per controlar l'accés de vehicles, com fa el Departament de Territori en certes zones de la Serra de Tramuntana o llocs d'especial interès durant les vacances".

La formació també presentarà una altra moció perquè les petites i mitjanes empreses puguin accedir amb més facilitat a la contractació pública de la institució insular.

Tanca