EL PI PROPOSA QUE ELS CÀRRECS POLÍTICS ES REDUEIXIN EL SOU UN 30% MENTRE DURI L'ESTAT D'ALARMA

EL PI PROPOSA QUE ELS CÀRRECS POLÍTICS ES REDUEIXIN EL SOU UN 30% MENTRE DURI L'ESTAT D'ALARMA

EL PI PROPOSA QUE ELS CÀRRECS POLÍTICS ES REDUEIXIN EL SOU UN 30% MENTRE DURI L’ESTAT D’ALARMA

  • La formació presentarà iniciatives al Parlament de les Illes Balears i al Consell Insular de Mallorca perquè es destinin a despesa pública per lluitar contra la COVID-19

6 d'abril de 2020

El Pi – PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS proposa que tots els càrrecs polítics [del Parlament de les Illes Balears, el Consell Insular de Mallorca i el Govern de les Illes Balears] es redueixen el sou un 30% mentre duri l'estat d'alarma i un 10% fins a finals d'any. La formació, que presentarà iniciatives al Parlament de les Illes Balears i al Consell Insular de Mallorca, reclama que aquests doblers es destinin a despesa pública per lluitar contra la COVID-19 i compensar les seves conseqüències socioeconòmiques.

La presidenta d'El Pi, Xisca Mora, apunta que «els càrrecs públics estam al servei de la ciutadania i hem de compartir amb la societat els moments difícils». Segons Mora, «ara hem de demostrar que l'esforç i el sacrifici són de tots/es i que els representants polítics som els primers que hem de donar exemple i demostrar el nostre compromís amb la nostra terra».

Mora puntualitza que «en les iniciatives que presentarem al Consell Insular de Mallorca i al Parlament de les Illes Balears, demanam que la reducció s'apliqui a nòmines, complements i dietes pendents de pagament». La presidenta de la formació comenta que «esperam que la resta de formacions donin suport a la nostra proposta perquè no podem romandre aliens al patiment que ha començat i continuarà en els pròxims mesos».

Tanca