EL PI-PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS NO ES PRESENTARÀ A LES PROPERES ELECCIONS GENERALS

EL PI-PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS NO ES PRESENTARÀ A LES PROPERES ELECCIONS GENERALS

EL PI-PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS NO ES PRESENTARÀ A LES PROPERES ELECCIONS GENERALS

El President d’El Pi, Jaume Font, ha destacat que “és inasumible per la nostra formació i volem centrar les nostres energies per continuar fent feina per articular una alternativa de centre i autonomista a la nostra terra”.

3 de maig 2016

Després d’haver reunit les Executives de Balears i de les diferents Illes, El Pi ha decidit no concórrer als propers comicis de juny. Els motius són clars, i tal i com ha explicat el President Jaume Font “és una llàstima que no poguem tenir una vertadera representació balear a Madrid” i ha afegit que aquestes eleccions “només beneficien els 4 partits grans que es poden permetre una despesa tan gran, com la que suposa una campanya electoral per austera que sigui”.

Les Executives, després d’un intens debat, han decidit, per àmplia majoria, deixar passar aquestes Eleccions degut el gran esforç econòmic que suposa per un partit d’obediència balear amb tant sols 3 anys de recorregut i amb dues cites electorals a l’esquena en els darrers 12 mesos, així com pel cansament que pateix la societat davant la inoperància del polítics estatals, incapaços d’arribar a cap consens. Font ha lamentat profundament que altres partits d’obediència balear hagin preferit renunciar als interessos d’aquesta terra a favor d’obtenir una cadira a Madrid que “veurem si l’aconsegueixen i si serveix d’alguna cosa” ha reflexionat.

“Aquestes Eleccions demostren que ni els polítics de sempre, ni els que pregonen nova política pensen en la gent. És lamentable que els ciutadans hagin de tornar a les urnes per la incapacitat d’arribar a acords dels principals líders de l’Estat espanyol” ha acabat Font.

Tanca