EL PI QUALIFICA "D'ESCÀNDOL POLÍTIC" ELS PRESSUPOSTOS DEL CONSELL DE MALLORCA

EL PI QUALIFICA "D'ESCÀNDOL POLÍTIC" ELS PRESSUPOSTOS DEL CONSELL DE MALLORCA

EL PI QUALIFICA “D’ESCÀNDOL POLÍTIC” ELS PRESSUPOSTOS DEL CONSELL DE MALLORCA

La formació presenta una esmena a la totalitat perquè els comptes són poc transparents i no reflecteixen les necessitats reals de Mallorca

21 de novembre de 2018

El grup d'El Pi–PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS al Consell Insular de Mallorca presentarà una esmena a la totalitat als Pressuposts Generals del Consell de Mallorca per a l'exercici 2019 perquè són poc transparents, fets a correcuita i electoralistes. La formació ha criticat que aquests comptes no reflecteixen els interessos reals dels mallorquins i mallorquines.

El portaveu d'El Pi al Consell de Mallorca, Toni Pastor, ha qualificat "d'escàndol polític" els pressuposts i ha lamentat les formes "dictatorials" de com s'han presentat aquests. Segons Pastor, "volien polir-se part del futur de Mallorca en menys de 48 hores sense ni buscar el consens de l'oposició, però han hagut de rectificar i ajornar el Ple fins dia 27 de novembre". Pastor ha deixat clar que "així funciona el Govern d'esquerres; un govern que no entén que és la democràcia ni la participació ni la transparència".

El portaveu d'El Pi també ha comentat que aquests comptes "tenen poc de municipalistes i de socials perquè lleven prop de vuit milions i mig en ajudes directes als ajuntaments i disminueixen les inversions destinades a gent gran i a igualtat, entre d'altres". Segons Pastor, "l'equip de govern menteix i maquilla els números perquè també baixen els pressupostos en cultura i normalització lingüística". Pastor ha afegit que són uns comptes de "campanya electoral" amb la vista posada en els pròxims comicis i "això es demostra perquè destinen més d'un milió sis-cents mil euros a publicitar les actuacions dels diferents departaments de l'ens insular".

Tanca