EL PI RECLAMA AL CONSELLER VIDAL UN PLA URGENT D'ACTUACIÓ I MÉS INVERSIÓ EN NETEJA ALS TORRENTS

EL PI RECLAMA AL CONSELLER VIDAL UN PLA URGENT D'ACTUACIÓ I MÉS INVERSIÓ EN NETEJA ALS TORRENTS

EL PI RECLAMA AL CONSELLER VIDAL UN PLA URGENT D’ACTUACIÓ I MÉS INVERSIÓ EN NETEJA ALS TORRENTS

  • El diputat Josep Melià ha recordat al Conseller Vidal, que ha comparegut al Parlament, que està “per donar solucions i no només per a fer diagnosi de les causes de les inundacions”

15 de març de 2017

El diputat del Grup Parlamentari d’El Pi-PROPOSTA PER LES ILLES, Josep Melià, ha reclamat avui horabaixa un Pla urgent d’actuació i adequació dels torrents per evitar destrosses com les patides a conseqüència del darrer temporal de gener passat. També ha demanat més inversió per a la neteja de torrents perquè l’actual és insuficient, com ha quedat palès a les darreres inundacions.

Durant la compareixença del Conseller de Medi Ambient, Vicenç Vidal, sol·licitada per El Pi, davant la Comissió de Medi Ambient i Ordenació Territorial del Parlament, Melià ha recordat que el seu grup ja va demanar, al començament d’aquesta legislatura, més inversió en neteja de torrents per evitar situacions com les que finalment s’han hagut de patir a la Comunitat.

Melià ha recordat al Conseller Vidal que “està per donar solucions i no per fer diagnosi de per què es produeixen inundacions. De vostès depenen que es facin les modificacions per evitar que les coses que estaven mal fetes continuïn mal fetes”.

Tanca