EL PI RECLAMARÀ A MADRID LA GESTIÓ DELS PORTS DE MAÓ, EIVISSA, LA SAVINA I ALCÚDIA

EL PI RECLAMARÀ A MADRID LA GESTIÓ DELS PORTS DE MAÓ, EIVISSA, LA SAVINA I ALCÚDIA

EL PI RECLAMARÀ A MADRID LA GESTIÓ DELS PORTS DE MAÓ, EIVISSA, LA SAVINA I ALCÚDIA

També es demanarà la transferència de les instal·lacions nàutiques dels ports d'interès general

14 d'abril de 2019

El candidat al Congrés dels diputats per El Pi-Proposta per les Illes Balears, Joan Miralles, ha assegurat avui que reclamarà a l'Estat la gestió per a la Comunitat Autònoma dels ports de Maó, Eivissa, La Savina i Alcúdia. Així ho ha explicat a Alcúdia després de visitar la tradicional Fira de la Sípia al municipi, acompanyat del president d'El Pi, Jaume Font, i d'altres representants de la formació política.

Miralles ha destacat que aquesta reivindicació ja l'ha defensada El Pi aquesta legislatura al Parlament i que un diputat a Madrid pot suposar la diferència a l'hora d'assolir aquesta demanda. «La gestió dels nostres ports ens permetrà invertir els ingressos que es generen a la nostra Comunitat, no per mantenir altres estructures deficitàries de l'Estat», ha matisat el candidat, i és que cal recordar que l'Autoritat Portuària obté uns beneficis entorn dels 20 milions d'euros anuals.

En aquest sentit, Miralles ha recordat que l'actual titularitat d'aquestes instal·lacions portuàries provoca que es prenguin decisions estratègiques sense tenir en compte les conseqüències per a l'entorn que l'envolta. De vegades, de forma enfrontada als plantejaments municipals o les ordenacions territorials insular i autonòmica.

Així mateix, es reclamarà la transferència de les instal·lacions nàutiques del Port de Palma i de totes les existents a la resta de ports de les Illes Balears considerats d'interès general.

Tanca