EL PI RECOLZA L’EDICIÓ EN CATALÀ

EL PI RECOLZA L’EDICIÓ EN CATALÀ

EL PI RECOLZA L’EDICIÓ EN CATALÀ

Des d’El Pi-PROPOSTA PER LES ILLES al Consell de Mallorca, entenem que, en aquest moments, no es pot deixar de banda el sector editorial en català.

5 de juny 2016

Durant la passada legislatura, el sector cultural va sofrir nombroses retallades per part de la institució, la qual cosa suposà que el sector encara patí més ferotgement la crisi.

Ara, i després d’un any de legislatura, des d’El Pi, demanarem al conseller Miralles que ens expliqui el perquè de l’aturada de les ajudes a l'edició en català. Són nombrosos els editors que al llarg d’aquesta setmana durant la Fira del Llibre del Born ens han fet arribar la seva preocupació respecte a aquest tema.

Francisca Mora, consellera del grup, ha manifestat que “no podem consentir que després del canvi de signe polític d’aquesta terra encara tenguem un sector tan important com aquest preocupat i patint la crisi”.

Així mateix, Mora també es demana pel compromís d’aquest equip de Govern envers la creació literària en català “no acabam d'entendre tampoc per què des del Consell de Mallorca es mantenen les col·leccions editades per la institució en català aturades com poden ser la col·lecció 'Mixtàlia' de poesia o l''In6' de narrativa”.

 

Imatge: Diari Última Hora.

Tanca