EL PI RENOVA ELS SEUS ESTATUTS I DONA FORÇA A L'EXECUTIVA APOSTANT PER UN LIDERATGE COOPERATIU

EL PI RENOVA ELS SEUS ESTATUTS I DONA FORÇA A L'EXECUTIVA APOSTANT PER UN LIDERATGE COOPERATIU

EL PI RENOVA ELS SEUS ESTATUTS I DONA FORÇA A L’EXECUTIVA APOSTANT PER UN LIDERATGE COOPERATIU

  • La primera trobada precongressual ha registrat una alta participació dels afiliats de la formació

13 de juny de 2020

El Pi - PROPOSTA PER LES ILLES BALEARS renovarà els seus Estatus i apostarà per un lideratge cooperatiu on l'Executiva de la formació serà la que tingui autonomia en la presa de decisions. Així s'ha decidit avui en la primera Jornada de Documents, la qual ha estat un èxit de participació amb més d'un centenar d'afiliats inscrits.

L'equip redactor de la Ponència d'Estatuts, format per Pere Soler i Miquel Quetglas per l'illa de Mallorca, Joan Torres per Eivissa, José Cantallops per Menorca i Josep Franco com a coordinador dels documents, ha rebut 54 esmenes. En aquest sentit, el president del IV Congrés Extraordinari Balear i III de Mallorca, Miquel Munar, ha explicat que «s'ha demostrat que El Pi és un partit viu, que els nostres afiliats estan engrescats i que, gràcies a les seves aportacions, podem enriquir el projecte».

Munar ha apuntat que «el que hem fet és renovar els Estatus de l'any 2017 per tal d'adaptar-los als nous reptes que se'ns plantegen». Segons el president del IV Congrés, «les línies mestres del projecte no varien: som un sentiment arrelat, profund, que defensa la seva terra i tots aquells que l'habiten; una força imprescindible, l'única que és 100% d'aquí».

Munar ha volgut afegir que «la trobada d'avui ha comptat amb totes les mesures de seguretat i d'higiene amb motiu de la COVID-19». El pròxim dissabte se celebrarà la segona Jornada de Documents, on es tancarà la Ponència Econòmica i la d'Estratègia Política de la formació, la qual marcarà el nou full de ruta que s'aprovarà en el Congrés del pròxim 27 de juny.

Tanca