EL PI RESSALTA LA IMPORTÀNCIA DELS SERVEIS SOCIALS EN UN MOMENT DE PRECARIETAT ECONÒMICA

EL PI RESSALTA LA IMPORTÀNCIA DELS SERVEIS SOCIALS EN UN MOMENT DE PRECARIETAT ECONÒMICA

EL PI RESSALTA LA IMPORTÀNCIA DELS SERVEIS SOCIALS EN UN MOMENT DE PRECARIETAT ECONÒMICA

El Pi Proposta per les Illes ha realitzat una jornada interna de Serveis Socials tot recordant la importància del finançament autonòmic perquè “allò que més ens preocupa són les nostres famílies, els nostres nins”, ha senyalat durant la clausura la diputada del Pi, Maria Antònia Sureda.

12 de març de 2016

El Pi PROPOSTA PER LES ILLES ha organitzat una jornada interna sobre els Serveis Socials en un moment on “hi ha molts temes sobre la taula”. La diputada del Pi al Parlament, Maria Antònia Sureda, ha parlat de la tramitació de lleis en tramitació com la renda social garantida, la llei de fosses o la de protecció del col·lectiu LGTBI, durant la cloenda de l’acte on també ha fet incís en la importància d’un canvi en el finançament autonòmic. “Tenim uns serveis socials minsos per una falta de pressupost. No ens hem de cansar de demanar un nou finançament, més just, perquè allò que ens preocupa són les nostres famílies, els nostres nins”, ha dit.

Durant la jornada celebrada a Ca’n Alcover diferents especialistes han compartit els seus coneixements del sistema públic dels serveis socials, especificant els principis, les funcions i l’estructura. A més s’ha exposat una visió global sobre com ha afectat la crisi econòmica Europa, Espanya, les comunitats autònomes i els municipis posant l’accent en la “solidaritat i la integració cap a les persones nouvingudes”.

S’ha fet dues conferències més específiques sobre el funcionament de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials i el funcionament dels serveis socials a Palma i als municipis de la part forana.

Tanca