EL PI REUNEIX A BATLES I REGIDORS EN UNA JORNADA DE FORMACIÓ DEDICADA A L’ÚS DE LES XARXES SOCIALS

EL PI REUNEIX A BATLES I REGIDORS EN UNA JORNADA DE FORMACIÓ DEDICADA A L’ÚS DE LES XARXES SOCIALS

EL PI REUNEIX A BATLES I REGIDORS EN UNA JORNADA DE FORMACIÓ DEDICADA A L’ÚS DE LES XARXES SOCIALS

El Secretari de Formació d’El Pi-Proposta per les Illes, Rafel Ballester, ha destacat la importància de les noves tecnologies “per arribar més i millor als ciutadans”.

20 de febrer de 2016 

El Pi-Proposta per les Illes ha convocat aquest dissabte a Ariany els seus batles i regidors, així com membres dels comitès locals, en un curs dedicat a l’ús de les xarxes socials. Més de cinquanta representants municipals han participat en la jornada que ha servit per analitzar el paper de les noves tecnologies a l’hora de comunicar-se amb els ciutadans. En paraules del Secretari de Formació d’El Pi, Rafel Ballester, “són una eina indispensable per augmentar la participació i la proximitat, i enfortir els vincles entre la classe política i la societat”. Com ha explicat Ballester, “el nostre és un partit jove i volem posar a l’abast dels nostres integrants els mitjans necessaris per desenvolupar la seva tasca. Per això, d’ençà de la constitució del partit hem organitzat cursos de temàtiques diverses, unes iniciatives que es seguiran repetint en el futur”.

Per la seva banda el president del Pi-Mallorca Josep Melià, que també ha estat present en la trobada, ha destacat la importància de facilitar la relació amb la ciutadania: “El Pi és una formació amb una forta presència municipalista. És la política més propera, la primera en donar resposta a la gent. I si ara aquesta comunicació, sobretot amb els més joves, s’estableix en aquestes noves plataformes, nosaltres hi hem de ser presents. I no només això, és molt important conèixer el llenguatge i les possibilitats que ens ofereixen per optimitzar recursos i fer-ne un ús responsable i adequat”.

El curs de formació ha estat impartit per la politòloga especialitzada en comunicació política, Maria Antònia Cantallops.

 

Tanca