EL PI SA POBLA DENUNCIA LA MANCA DE MANTENIMENT DELS TRENS QUE CIRCULEN ENTRE LES ESTACIONS D'ENLLAÇ I SA POBLA

EL PI SA POBLA DENUNCIA LA MANCA DE MANTENIMENT DELS TRENS QUE CIRCULEN ENTRE LES ESTACIONS D'ENLLAÇ I SA POBLA

EL PI SA POBLA DENUNCIA LA MANCA DE MANTENIMENT DELS TRENS QUE CIRCULEN ENTRE LES ESTACIONS D’ENLLAÇ I SA POBLA

  • La formació reclama una millora urgent de la neteja dels vagons i de les greus deficiències que presenten

15 de juny de 2017

El Pi Sa Pobla critica la falta de manteniment dels trens que circulen entre les estacions de l'Enllaç (Llubí) i el municipi de Sa Pobla. La formació denuncia la brutícia i pintades, exteriors i interiors, que acumulen els vagons. També la presència d'importants goteres a la part superior dels vehicles i el mal funcionament de l'aire condicionat, de les portes d'accés i dels llums. El Pi subratlla la necessitat de donar solucions, quan abans, a aquestes importants deficiències, sobretot pel que fa al sistema d’aire condicionat, donades les altes temperatures enregistrades aquests dies.

El President d’El Pi Sa Pobla, Llorenç Gelabert afirma que “coneixem els plans d'electrificació d’aquest tram per part de la Conselleria de Mobilitat pel pròxim mes de juliol, però, mentrestant, els ciutadans de Sa Pobla, Muro i Llubí han de viatjar amb les millors condicions possibles. Ens preocupa especialment el tema de l'aire condicionat, ja que són moltes les persones majors d'aquests municipis que utilitzen aquest tren per anar a l’Hospital d’Inca.”

El Pi Sa Pobla recorda que el municipi, juntament amb Muro i Llubí, ha estat un dels més afectats per la reducció de freqüències que es produí el passat mes de març, essent la seva línia perjudicada amb un increment de 15 minuts més, aproximadament, a cada trajecte amb origen i destí al poble. La formació reclama que es tingui en consideració les necessitats del municipi quan s'estableixin les noves freqüències, especialment, durant les hores punta del dia, i que l'anunciat Pla de Renovació d'Estacions inclogui mesures per a la millora de la de Sa Pobla.

Tanca