EL PI SANT LLORENÇ DENÚNCIA UN NOU COL·LAPSE EN ELS PUNTS VERDS DEL MUNICIPI

EL PI SANT LLORENÇ DENÚNCIA UN NOU COL·LAPSE EN ELS PUNTS VERDS DEL MUNICIPI

EL PI SANT LLORENÇ DENÚNCIA UN NOU COL·LAPSE EN ELS PUNTS VERDS DEL MUNICIPI

Han transcorregut més de nou mesos des que el Comitè Local d’El Pi Sant Llorens des Cardassar denunciàs públicament l'abandonament de les àrees d'aportació del municipi i avui la situació és la mateixa. 

1 de juliol de 2016

Fa 9 mesos el Comitè Local d’El Pi Sant Llorenç denuncià el mal estat dels punts verds del municipi provocant una reacció immediata de l’equip de Govern que, durant unes setmanes varen netejar les àrees. Durant un plenari, el Govern municipal explicà que el col·lapse era degut a la temporada turística i que la situació no es tornaria a repetir.

Tot i així, aquest hivern l'escena es repetia i s’han vist abocadors incontrolats, fens per tot arreu, residus voluminosos al ben mig del carrer, enderrocs i fins i tot qualque incendi puntual. Els ciutadans també ho han denunciat a través de les xarxes socials i la publicació local card.cat.

El Pi Sant Llorens acusa l'actual equip de Govern de mirar cap a una altra banda. La formació critica que no es poden penjar banderes blaves a les platges del municipi quan a uns metres els punts d'aportació pareixen abocadors incontrolats o l'aparcament de les pistes de pàdel un verdader femer.

El Pi recorda que si es vol una vertadera implicació amb la gestió de residus per part dels veïnats i comerciants del municipi és l’Ajuntament el primer que ha de complir i fer complir amb les seves obligacions.

El Pi exigeix un vertader Pla de gestió de residus del municipi. La formació critica les constants denúncies per la manca de recollida  porta a porta, pel vidre als establiments de restauració, per la saturació als contenidors, pel fet que es mesclin els continguts dels contenidors de paper, envasos i rebuig en el mateix camió... No es pot bravejar de superàvit econòmic donant aquests serveis.

Tanca