EL PI SE SUMA AL MANIFEST DE LA PLATAFORMA "PER A LA REFORMA DEL SISTEMA DE FINANÇAMENT"

EL PI SE SUMA AL MANIFEST DE LA PLATAFORMA "PER A LA REFORMA DEL SISTEMA DE FINANÇAMENT"

EL PI SE SUMA AL MANIFEST DE LA PLATAFORMA “PER A LA REFORMA DEL SISTEMA DE FINANÇAMENT”

  • El document elaborat per la plataforma, pretén impulsar i potenciar totes les iniciatives encaminades a aconseguir millores fiscals per a les Illes Balears
  • Així mateix, des d’El Pi es donarà suport municipal a la iniciativa que es du a terme entre la plataforma i la FELIB per tal que tots els municipis s'adhereixin també al manifest

6 de maig de 2017

El Pi-Proposta per les Illes Balears té entre els seus objectius principals sensibilitzar els ciutadans de les Illes Balears de la manca de finançament que pateix la Comunitat i fer-ne una prioritat per a les institucions de les Illes. Tant és així, que la formació no només hi donarà suport al Consell de Mallorca sinó que donarà suport a la iniciativa que entre la FELIB i la plataforma encapçalada pel Cercle d'Economia han posat en marxa perquè tots els ajuntaments s'hi adhereixin.

Antoni Pastor ha valorat molt positivament la iniciativa i ha assegurat que “davant la necessitat urgent de millores fiscals de la Comunitat, és més necessari que mai donar suport a la plataforma i a la FELIB en aquests temes”.

“Reconeixem com a molt positiu que la FELIB i el Cercle d'Economia treballin junts per donar a conèixer un manifest clau durant l’any en què l’Estat espanyol es planteja reformar el sistema de finançament de les Comunitats Autònomes” ha dit Pastor.

“Ara és el moment que institucions i ciutadans facem un front comú si volem que les coses canviïn”, ha declarat Antoni Pastor. Des d'El Pi es vol posar de manifest que un canvi en el model de finançament és clau per a la millora de l'Estat del benestar, juntament amb les inversions de l’Estat, un Règim Especial per les Illes Balears i el deute de la Comunitat.

Tanca