EL PI SELVA ACUSA EL BATLE DE “DEIXADESA DE FUNCIONS” DESPRÉS DE LA RETIRADA DELS PRESSUPOSTS

EL PI SELVA ACUSA EL BATLE DE “DEIXADESA DE FUNCIONS” DESPRÉS DE LA RETIRADA DELS PRESSUPOSTS

EL PI SELVA ACUSA EL BATLE DE “DEIXADESA DE FUNCIONS” DESPRÉS DE LA RETIRADA DELS PRESSUPOSTS

El Ple de l’Ajuntament de Selva convocat aquesta setmana, que havia de servir per aprovar els comptes municipals del 2016, va acabar sense acord. Davant la impossibilitat de treure endavant els Pressuposts per manca de suports, el Batle va decidir retirar el projecte. El regidor d’El Pi, Joan Sastre, lamenta “la paràlisi del consistori i la irresponsabilitat de l’equip de govern”.

4 de març de 2016 

Finalment Selva continua sense Pressuposts aprovats per al 2016. En el Ple d’aquest dilluns, el Batle i l’equip de govern tornaren a quedar en minoria i hagueren de retirar la seva proposta davant la manca de suports. El regidor i portaveu d’El Pi a Selva, Joan Sastre, anuncià el vot en contra del seu grup just en començar el debat: “Els comptes que ens han presentat s’han elaborat com un joc de Monopoly, sense el més mínim rigor ni estudi, posant i llevant partides d’un capítol a un altre. Les propostes no estan contrastades i reflecteixen una deixadesa de funcions per part del Batle preocupant.”

Un dels exemples exposats per Sastre fa referència a les inversions en matèria d’educació i caire social. Segons el regidor d’El Pi-Proposta per les Illes, “en aquest capítol s’ha limitat a repetir allò que se’ns proposava en exercicis anteriors. No s’ha fet cap feina d’actualització ni d’adaptar els pressuposts a la realitat actual del municipi. S’està perdent l’oportunitat de millorar el benestar dels nostres veïnats, sobretot d’aquells que ho passen malament. Nosaltres reclamam que es faci una tasca de localització de les necessitats més urgents i es posin els recursos necessaris per solventar aquestes situacions”.

Quant a les mesures de caire econòmic i fiscal, Sastre en destacà “manca de previsió i transparència. Ens falta molta de documentació per acabar d’entrendre el projecte de l’equip de govern, que en molts casos és incoherent i poc realista. Hi ha partides que ja podem dir que no seran suficients i llavors haurem de córrer a demanar una modificació de crèdit. I d’altres, són innexistents, com les que haurien d’anar destinades a eliminar les barreres arquitectòniques als edificis municipals”.

En definitiva, des d’El Pi-Selva es tornà a denunciar “la incapacitat del Batle per presentar alternatives. Disposam dels recursos suficients com per fer del nostre municipi un poble capdavanter, modern i amb possibilitats. Només ens falta un equip de gestió responsable i amb idees, que ara per ara, no tenim.”

Tanca